Featured story22/06/2016

Oneindig veel kralen.

Genoeg om iets speciaals te maken.

Als een 8-jarig jongetje een armbandje wil maken voor zijn vriendinnetje dan moet je dat stimuleren toch?! Jongens let op, dames vinden sieraden (bijna) ALTIJD leuk. En is het zelfgemaakt, dan nog leuker.

 

Mijn 8 jarige zoon wilde dus heel graag een armabandje maken voor zijn jarige vriendinnetje. Het moest met letters en veul goud. Nou ben ik niet zo handig, maar ik wist gelukkig wel meteen waar ik aan veul goud en letters kan komen.

 

Vroeger kwam ik hier best vaak. Die hippe armbandjes, die ik niet kon betalen, maakte ik gewoon na. Bij Het KralenAtelier is de keuze echt oneindig. Rijen vol bakjes gevuld met alle soorten, maten en kleuren. Een soort snoepwinkel zeg maar.

 

Nah goed, ik toog dus naar huis met een rose satijnen koord, gouden bedeltjes en de letters A en M. Ik heb twee zonen, lekker knutselen aan de keukentafel met een kopje thee is er bij ons niet bij. Ik had er dus eigenlijk rekening mee gehouden dat ík uiteindelijk dat armbandje in elkaar moest zetten. Maar niets van dat al! In opperste concentratie reeg mijn zoon de voorletter van zijn grote liefde en die van zichzelf samen met de bedeltjes aan het koord. Samen maakten we een sluiting en hij pakte het armbandje met zorg in. 

 

Op de dag van het verjaardagsfeestje stond ik met een soort van 'schoolreisgevoel' op want vandaag was de dag dat mijn oudste zijn vriendin ging verassen met bling. Ik weet dus ook niet precies wie er nu gelukkiger was met dit kado..!

 

 

6 jaren geleden

Terug
Pin it!Oneindig veel kralen.

Geef een reactie