Featured story24/09/2015

OPSPORING VERZOCHT

WIE HEEFT HET EZELTJE VAN DE TOVERSPIEGEL GEZIEN…

Onvoorstelbaar dat tijdens Its Fashion Weekend de ezel van De Toverspiegel is meegenomen. Op vrijdag 11 september hebben diverse mensen op de Bergstraat gezien dat een man op een fiets er met het ezeltje vandoor is gegaan. Misschien was hij op dat moment troosteloos en zocht gezelschap. Dat heeft nu lang genoeg geduurd. Niet alleen Irma van de Toverspiegel maar ook de kinderen die regelmatig bij de Toverspiegel komen missen dit ezeltje enorm.


Waarom is dit ezeltje zo belangrijk?


Irma heeft dit ezeltje 3 jaar geleden gekregen van haar familie als boegbeeld voor de winkel. Dit vrolijk gekleurde diertje werd in de jaren '70 gebruikt door een fotograaf uit Ouderkerk a/d Amstel. Dit attribuut zorgde ervoor dat de kindertjes lachend op de foto kwamen te staan. Hoe leuk is dat!! Een ezeltje met een verleden, net als De Bergen!


Sinds het ezeltje niet meer buiten voor de winkel staat, horen we regelmatig: "mama, waar is het ezeltje nou?"
Mocht iemand dit ezeltje zien? Dan horen we dat graag! Als je het ezeltje, om een waarschijnlijk plausibele reden meegenomen, hebt kun je het ook terug brengen, we zijn en worden niet boos. We begrijpen best dat je het gezelschap van ons ezeltje even nodig hebt gehad. Alvast bedankt!


Tekst: Irma Kompier
Fotografie: Irma Kompier

5 jaren geleden

Terug
Pin it!OPSPORING VERZOCHT
Pin it!OPSPORING VERZOCHT

Geef een reactie

  • Ria van der Heijden
    25 september 2015 - 08:32

    O, wat sneu voor het ezeltje, voor jou zelf en voor iedereen die het ezeltje zo leuk vond. Jammer dat er mensen zijn die niet van de spulletjes van andere mensen af kunnen blijven ! Succes misschien komt het ezeltje nog terug ?? Duimen maar !!