Featured story25/03/2016

Shopping for easter!

Pure ambacht

Nog maar een paar dagen en dan is het alweer Pasen! Voor velen van ons staat dit Christelijke feest (voornamelijk) in het teken van eten. Gezellig samen zijn met vrienden & familie en genieten van een uitgebreid ontbijt - brunch - lunch en soms ook een borrel of diner. Voor de echte ambachtelijke broden en zoetigheden moet je in De Bergen zijn!

 

Voor het brood ga je naar Brood- & Banketbakkerij Hartogs op de Kleine Berg. Al sinds 1990 is deze bakkerij een begrip in De Bergen. Mensen van heinde en verre komen naar hier voor hun brood en gebak. Speciaal voor Pasen bakt bakker Coen gevuld paasbrood en broodjes in de vorm van een paashaas. Maar ook het uitgebreide assortiment aan dagverse broden, harde en zachte broodjes en worstenbroodjes zijn favoriet voor bij de paasmaaltijd. 

 

En mocht je de paasmaaltijd willen uitbreiden met culinaire gebakjes ga dan vooral eens langs bij Pinkie Patisserie op de Willemstraat. Van paastaarten, tot gevulde paaseitjes, chocolade hanen, heerlijke petit fourtjes en nog veel meer lekkernijen!! Behalve dat het assortiment van Pinkie Patisserie er meer dan appetijtelijk uitziet, smaken ze verrukkelijk. Deze zoetigheden maken van je paasmaaltijd absoluut een feestje.

 

Succes met de voorbereidingen en alvast een fijn paasweekend gewenst!

6 jaren geleden

Terug
Pin it!Shopping for easter!
Pin it!Shopping for easter!

Geef een reactie