Featured story11/02/2016

Parels

Voor De Bergen

We kennen allemaal het fenomeen, we krijgen nieuwe buren! Terwijl je het samen eigenlijk best naar de zin hebt besluiten de oude toch de wijde wereld in te trekken. Jammer maar het biedt ook weer nieuwe kansen! Er komen nieuwe gezichten met aanhang in de straat, die hebben weer nieuwe gewoontes en brengen vooral weer veel nieuwe energie in de straat en de wijk.


Zo hebben we in De Bergen ook wel eens een gezellige buur die besluit om elders zijn of haar heil te zoeken. Ondanks dat we het nooit helemaal zullen begrijpen nemen we passend afscheid en wensen we ze alle succes in hun verdere leven. Meteen daarna ontdekken we dat we weer een pareltje hebben in De Bergen waar wij nieuwe buren kunnen ontmoeten.


Nieuwe buren geeft namelijk ook nieuwe mogelijkheden. Zo denken we dat de panden die we nu vrij hebben best in willen vullen met authentieke, mooie, creatieve, passende, glimmende parels die De Bergen maar ook zichzelf willen laten stralen. We dagen iedereen uit om ons te verrassen. Bijvoorbeeld weer een slager in de binnenstad? Een groenteman? Echte bakkers en de kaaswinkel zijn er al. En die voelen zich er helemaal thuis! Net als hun gasten!


Namens de ondernemers welkom in De Bergen!

 

Tekst: Eric Duffhuis | Stad & Co

7 jaren geleden

Terug
Pin it!Parels

Geef een reactie

 • Silvia Klein Vascobelo
  11 februari 2016 - 11:20

  Wij zijn zo'n nieuwe parel! ;)
  • yes
   13 januari 2018 - 08:47

   ik hou van parels
   je hebt allerlei soorten parels
   de echte puur naruurparels
   met andere woorden de zout dus zeeparels
   de geweekte dus gemanipullerde zoetwaterparels
   en heeeeel erg veeeel namaakparels
   zoals glasparels kunststof en plastic dus nepparels
   nogal wat verschil dus
   in parels