Featured story04/05/2016

Het blijkt een groot succes

Maar wij moeten nog even wennen aan het idee

De denneboom, de citruspers en het melkmeisje!
Wat ons betreft hoeft masturberen niet nog verder worden opgeleukt. Maar deze woorden vergemakkelijken een conversatie over het spannende spelletje wel. Bovenstaande woorden zijn namen van hele favoriete trek-technieken. Wij werden er een beetje melig van en ook plaatsvervangende schaamte kwam voorbij. Maar we zagen ook wel het nut van de pakkende termen: In plaats van 'ja daar', 'iets naar boven', 'niet zo hard' en 'ga door' volstaat een 'schat hand me over de citruspers'...

 

Bij Christine le Duc kun je een masturbatie-cursus doen. Hoewel wij dachten dat je dan leert te masturberen (bij jezelf dus) gaat het in deze cursus om hoe je je man aan z'n trekken kunt laten komen. 

 

We zien het bord dagelijks buiten staan. En hoewel een bezoek aan Christine le Duc inmiddels gelijk een rondje, pak 'm beet, Albert Heijn is, is dit nog een stapje te ver. 

 

En daarin lijken wij dus de enigen. Onderzoek op het wereld wijde web leert dat er al ontzettend veel vrouwen ons voor zijn gegaan. En denk niet: voor mij niets nieuws onder de zon, want blijkbaar leer je er super veel populaire technieken! 

 

Tja, what can we say? Boys als jullie willen: Het is bijna vaderdag. Misschien dit jaar zelf een kadootje regelen, dat niet geruild hoeft te worden?

5 jaren geleden

Terug
Pin it!Het blijkt een groot succes

Geef een reactie

  • olala
    13 januari 2018 - 07:19

    lijkt mij een leuke cursus