Featured story07/08/2017

Op vakantie

in De Bergen

Yes het is zomer, yes we hebben mooi weer en yes de bouwvak is begonnen. Maar nee het is niet voor iedereen vakantieperiode, al denkt men van wel. Er zijn genoeg mensen die of niet met vakantie gaan of misschien niet in deze periode. Maar wil je toch het vakantiegevoel creeeren dan hebben wij de tip of beter gezegd tips. 

 

Vier gewoon vakantie in eigen land; vier vakantie in De Bergen! Je kunt dat natuurlijk doen door een vrije dag op te nemen en te beginnen met een ontbijtje bij Meneer de Boer, vervolgens te gaan shoppen bij o.a. IQ studio - Label - Deense Kroon en de Mensroom. Ga uitgebreid lunchen bij 1910 restaurant om vervolgens weer verder te shoppen. Of verwen jezelf met een spa behandeling bij Agua of een bezoekje aan een van de kappers uit de wijk. Sluit je dag af met een hapje en drankje.

 

Maar wat je ook kunt doen is alle restaurants bezoeken met een internationale keuken. Frans, Italiaans, Javaans, Turks, Japans en Marokaans. Laat je me weten hoe jouw culinaire vakantie in De Bergen eruit ziet?!

 

Enjoy!!! 

9 maanden geleden

Terug
Pin it!Op vakantie

Geef een reactie