Featured story28/06/2017

Zondigen

wordt gezondigen?!?

Geen Snackbar Johnnie, Cafetaria Willem of Cafetaria de Hoek, nee gewoon SNCKBR. SNCKBR is de nieuwe aanwinst voor De Bergen Eindhoven. Naast twee vestigingen in Amsterdam, kun je nu ook terecht op de Willemstraat. Een snackbar dat van duurzame ingredienten comfort food finger licking good maakt, maar ook matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en E-nummers, en waar mogelijk ook nog glutenvrij en koolhydraatarm.

 

Als ik aan een snackbar denk, dan denk ik aan dikke verse frieten met een flinke klodder mayonaise. Bitterballen, een frikandel speciaal en een bamischijf. Niks geen gezond, vetarm en vrij van suikers. Dat is juist wat het zo lekker maakt en mij (en velen met mij) zo'n comfort gevoel geeft. En als ik dan toch cheat dan doe ik het ook goed, ik hou niet van halve bak.

 

Maar hoe kan het dan dat SNCKBR beweert dat hetgeen wat zij serveren 'the good, the bad and the healthy' is? Wat is hun geheim? 

Even tussen jou en mij gezegd...ik geloof er niks van. Wekelijks heb ik enorme trek in pizza, hamburgers en friet. Eigenlijk alles wat ongezond is wil ik dan eten. 

 

SNCKBR Eindhoven ik daag jullie uit! Als jullie mij ervan kunnen overtuigen dat ik bij jullie gezond en verantwoord comfortfood kan eten dan reserveer vast iedere week een plekje voor mij! Ik ben benieuwd!

 

 

11 maanden geleden

Terug
Pin it!Zondigen

Geef een reactie