Featured story20/07/2017

Boontje

komt om z'n loontje

door: Eindhovens Rondje

 

De ligging en de kleine buitengevel van het pand doen niet direct vermoeden dat hier zo'n prachtig, karakteristiek restaurant achter schuilgaat, maar niets is minder waar. Op de Willemstraat is Restaurant Boon gevestigd. Dit sfeervolle restaurant bevindt zich inmiddels al 15 jaar in het centrum van Eindhoven. Het heeft wat weg van een stijlvol Japans restaurant waar je direct een behaaglijk en zen gevoel van krijgt. Met een prachtige binnentuin waar je midden in de stad kunt ontsnappen aan de stadsgekte (begrijp me niet verkeerd, normaal ben ik er dol op maar soms het wel fijn) afgetopt met sfeervolle verlichting en een vijver niet te vergeten.

 

Het is super leuk om eens niet bediend te worden door jonge studenten, maar door twee ervaren gastvrouwen met een passie voor het vak en liefde voor de plek waar ze werkzaam zijn. Dat maakt een avond bij Restaurant Boon heel persoonlijk en ontspannen. 

 

De unieke gerechten worden met zorg bereid en gepresenteerd. Bij Boon worden geen standaardgerechten geserveerd en dat past juist bij de uitstraling van dit sfeervolle restaurant. Makreel met tzatziki, biefstuk van diamanthaas met zoete aardappelpuree..en dit is nog maar een kleine greep uit het rijtje verrassingen. Het moet natuurlijk nog wel iets van een surprise blijven ;-). 

 

Dus waar wacht je nog op...

10 maanden geleden

Terug
Pin it!Boontje

Geef een reactie