Featured story31/10/2017

Kleine portemonnee

moderne kwaliteitskleding

Afgelopen week sprak een jongedame me aan terwijl ik aan het werk was in de Kleine Berg. Ze vroeg me waar de tweedehands kledingwinkel zat. Verbaasd reageerde ik dat deze niet aanwezig is in De Bergen maar net daarbuiten (Second Floor op de Hoogstraat). Ze zei dat de winkel nieuw was en echt in De Bergen zat. Na wat research ben ik erachter, er zit sinds kort een tweedehands kledingwin kel in De Bergen.

 

Reshare store richt zich op mensen met een kleine portemonnee welke toch moderne kwaliteitskleding willen kunnen kopen. 

 

De Reshare store is een winkel van het Leger des Heils. Tijdens de crisis nam de vraag naar goedkope kleding toe. Het Leger des Heils startte een pilot met een winkel in Groningen en niet veel later volgden veel winkels in andere steden. Onlangs is Eindhoven daar ook aan toegevoegd. Sociale prijzen, een luisterend oor en bovendien een werkplek voor vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Al de winst gaat direct terug naar het Leger des Heils en wordt weer voor diverse doeleinden gebruikt. 

 

Heb je kleding over die je niet meer aan doet, maar je ook niet wilt weggooien? Lever dit dan in bij Reshare store in de Willemstraat 

1 jaar geleden

Terug
Pin it!Kleine portemonnee

Geef een reactie

 • we need fresh air
  13 januari 2018 - 06:14

  mooie winkel
  gaaf idee erachter
  zit echt n ziel in
  alleen heel erg zonde
  n grote doodzonde zelfs
  heel jammer ze gebruiken daar
  van die commerciele milieu vervuilende winkelparfum