Featured story09/08/2018

FF wachten

nog ff wachten...

Uit onderzoek van de Nationale Franchise Gids blijkt dat de franchisesector gemeten over de periode van 1 januari 2015 tot tot 1 januari 2018 iets sneller is gegroeid dan de Nederlandse economie. Van alle branches binnen de franchise heeft food de grootste omzetstijging laten zien. Dit segment profiteert optimaal van de toenemende vraag naar maaltijdbezorging.

 

Het bestellen en thuis laten bezorgen van pizza's, burgers en anders lekkers is een enorme groeimarkt. Pizza is veruit favoriet bij het bezorgen. Bekende pizza formules in franchise zijn Domino's pizza, New York pizza en nu ook Papa John's. Deze laatste fastfoodketen Papa John's heeft sinds 2016 een stevige plek op de markt in Nederland veroverd.

 

Jullie hebben het vast al wel gehoord of gelezen; fastfoodketen Papa John's komt naar Eindhoven. Over minder dan zes maanden opent hij een eerste vestiging aan de Kleine Berg in Eindhoven. Wat vinden jullie van de komst van een fastfoodketen in De Bergen? 

4 jaren geleden

Terug
Pin it!FF wachten

Geef een reactie

 • Joey langohr
  9 augustus 2018 - 10:28

  Geen papa jonh's als het aan mij ligt dit hoort niet in de bergen de bergen staat bekend om de leuke restaurants en kleine winkeltjes van zelfstandige ondernemers

  GEEN FASE FOOD KETENS
  • Odette
   9 augustus 2018 - 10:45

   Ik ben een groot voorstander van de vrije markt en er moet ruimte zijn voor iedere (horeca)ondernemer om het te proberen. Echter helemaal eens met de vorige reactie; jammer dat een heerlijk authentiek straatje als De Kleine Berg de vestigingplaats gaat worden. Vooral voor de straat zelf is dat jammer, geen toegevoegde waarde aan bestaand aanbod (sowieso in
   Eindhoven niet maar ik neem aan dat iemand daar over na heeft gedacht ;-) en sfeer. Waarschijnlijk extra geluid en verkeersoverlast met bezorg auto's/scooters, mogelijk afval etc. Maar hey niks aan te doen... we shall see.