Featured story05/09/2017

Het vuil buiten zetten

in je pyjama

Door: gastblogger Ivy Frencken

 

De Bergen...

 

Alles aan deze buurt is fijn...

Van de bakker, de traiteur, de vele keuzes aan leuke en gevarieerde plekjes om te eten en drinken en de winkels. In De Bergen heb je zo goed als alles. Bijna drie jaar woon ik nu op de Kleine Berg en ik wil hier voorlopig niet meer weg. Ondanks dat ik alleen woon, voelt dat niet zo. Zodra ik de deur uitga, zit er altijd iemand gezellig een koffietje te drinken. Ook als ik 's avonds in mijn pyjama het vuilnis buiten zet, gaat dat (helaas) nooit ongezien maar gelukkig geef ik daar niks om ;-). En wanneer ik even geen zin heb om te kletsen, ga ik lekker in mijn knusse hangstoel zitten op mijn balkon met een dekentje en een kopje thee om te doen wat iedereen 't liefste doet in De Bergen: mensen kijken...

1 jaar geleden

Terug
Pin it!Het vuil buiten zetten

Geef een reactie

 • nelly
  5 september 2017 - 20:47

  ik wil dit item verwijderen de bergen hoe moet dat?
  • Erika
   6 september 2017 - 00:43

   Niet!!
   • Meisjes van De Bergen
    18 september 2017 - 14:22

    Nelly, waarom zou je dit willen verwijderen?
   • hallo meisje in de bergen
    13 januari 2018 - 06:23

    vuil hoort in de container
    en niet buiten
    en zeker niet op straat