Featured story01/08/2017

Moving

Binnen of buiten?

Afgelopen vrijdag ontvingen wij het verhuisbericht van Crioll design. Na twee jaar met veel plezier in de Bergstraat te hebben gezeten, is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in het Crioll-verhaal. Met ingang van september zijn jullie van harte welkom in de nieuwe winkel gelegen aan de Paradijslaan. Een grotere winkel, een uitgebreidere collectie, een plek waar jullie je thuis zullen voelen. Tot die tijd shop je de huidige collectie van Crioll design met 20% korting en op geselecteerde items krijg je zelfs nog eens 15% extra korting. Sla je slag!!!

 

Maar naar aanleiding van dit verhuisbericht stelde ik mezelf de vraag: Is de Paradijslaan ook nog onderdeel van De Bergen Eindhoven?

In principe bevindt de Kazerne zich ook nog in De Bergen en dat is Groot Paradijs. Als Meisjes van de Bergen weten wij veel, zijn we op de hoogte van de inns en outs (en willen dat graag ook blijven ;-)) maar is dit toch wel een dingetje...

 

Wat ons betreft kan het Bergen gebied niet groot genoeg zijn, hoe meer van 'onze' ondernemers hoe beter en iedereen is welkom.
Wie kan ons vertellen tot waar precies het Bergen gebied loopt? 

9 maanden geleden

Terug
Pin it!Moving

Geef een reactie

  • Sander Vrugt. van Keulen
    1 augustus 2017 - 07:19

    Volgens de gemeentelijke indeilng is de Bergen begrensd door de Willemstraat, Keizersgracht, Wal, rivier de Dommel en Edenstraat... Daarmee is 'de Bergen, veel groter dan de meeste mensen denken. Niet onlogisch eigenllijk; het noordelijk deel van dit gebied is 'druk en stads', terwijl het zuidelijke deel veel meer 'rustig en landelijk' is.