Featured story17/10/2017

Ontbijten buiten de deur

ook voor Eindhoven

Ruim drie jaar geleden alweer, werden Sabine en Maurice verliefd op het monumentale pand aan de Keizersgracht. Niet lang daarna stuiterden ze in de rondte in de ontbijtzaak want toen bleek dat niet alleen buitenlandse gasten, maar ook Eindhoven klaar was voor ontbijten buiten de deur.

 

Wie 's ochtends bij Meneer de Boer langs loopt wordt verleid door de heerlijke geur van koffie, versgebakken brood en taartjes. Meneer de Boer ligt net buiten het winkelhart maar is verbonden met 'De Bergen'. De mooie producten die ze gebruiken van de Bergenbuurtjes zorgen voor een goede link met het karakteristieke stukje Eindhoven.

 

Het interieur geeft een huiselijke sfeer en blijkt zich ook perfect te lenen voor de workshops die Sabine en Maurice sinds een tijdje mogen hosten. Handlettering is zeer geliefd, gegeven door handlettergoeroe Martine Boere en binnenkort staat alweer de tweede workshop Social Media (voor ondernemers) op de planning van Social Media Coaches Inger Vierhout en Mark Westhovens.

 

Wat Sabine en Maurice gelukkig maakt? Het altijd op zoek zijn naar de perfecte manier om hun gasten zich welkom te laten voelen en ze te verrassen!

 

Een bezoek brengen aan Meneer de Boer is absoluut een aanrader, ben je er dan toch kies dan voor de overheerlijke en volgens grootmoeders recept: wentelteefjes...om je vingers bij af te likken.

1 jaar geleden

Terug
Pin it!Ontbijten buiten de deur

Geef een reactie

  • help
    13 januari 2018 - 06:19

    help

    de bergen is een aso terrassenwijk geworden
    met een fietsenwildwest