Featured story27/06/2016

Al 12 jaar genieten op z'n Italiaans in De Bergen Eindhoven.

En waarom ik het zo fijn vind om er te werken..

Voor mij staat de ontwikkeling van Mangiare een beetje gelijk aan de ontwikkeling van De Kleine Berg. In de laatste 12 jaar is er zoveel veranderd. En in die 12 jaar is Mangiare er altijd geweest. Zeker voor mij.

 

Na de opening werd er alleen lunch geserveerd. Toen Mangiare vrij snel ook 's avonds open ging, begon ik er te werken. Achter de bar op vrijdagavond. Na een jaar kon ik dat helaas niet meer combineren met ander werk en stopte ik. Om na 5 jaar weer terug te komen en anderhalf jaar geleden weer te beginnen...

 

Er is een reden om steeds weer op mijn oude nest terug te keren. Natuurlijk omdat de horeca altijd mijn grote liefde zal blijven. Maar vooral omdat Mangiare een speciale plek is om te werken. Geen dag is hetzelfde. Mangiare is altijd in beweging. Een aantal jaren na de opening kwam Next Door erbij en de hout gestookte pizza oven. De prachtige binnentuin werd dubbel zo groot en elk jaar met veel liefde en aandacht nog mooier. Het 'kinderhok' is nu een heuse vintage gymzaal. Ik kan niet wachten om erachter te komen wat er nog meer gaat gebeuren. 

 

We hebben een super leuk team en dat merk je, denk ik. Het eten is écht Italiaans, dus lekker. En de bediening open, attent en af en toe gewoon gek. We zijn een beetje familie van elkaar. Een famiglia Italiana. En daarom zal ik altijd bij Mangiare horen. Ook als ik er niet werk. Én zal ik er waarschijnlijk altijd weer naar terug keren.

6 jaren geleden

Terug
Pin it!Al 12 jaar genieten op z'n Italiaans in De Bergen Eindhoven.

Geef een reactie