Featured story03/12/2018

Persoonlijk en eigenzinnig

Levenslang

door: Wytske en Margo van Magda Boutique

 

Na een dik jaar weer terug te zijn met Magda Boutique op dezelfde plek in de Bergstraat kunnen Margo en Wyts wel zeggen dat het een super goed idee is geweest.

 

Margo; Enorm fijn om te merken dat mensen de weg naar Magda weer weten te vinden en nog fijner, dat ze, als ze eenmaal geweest zijn, ook graag terug komen. Zo zijn we inmiddels al een hele fijne vaste klantenkring aan het opbouwen die nog dagelijks verder groeit. We merken dat onze klanten graag persoonlijk en met aandacht geholpen worden en ze spreken uit dat ze het enorm waarderen dat we eigenzinnig zijn in onze stijl en onze uitingen en dat we merken voeren die veelal alleen bij Magda te vinden zijn voor Eindhoven. 

 

Wyts; super leuk dat heel veel Magda klanten van weleer de weg terug hebben gevonden naar onze nieuwe heropende Magda boutique. Hoewel het concept iets anders is, lijkt het ze niet te deren en zijn ze blij met de mooie, tijdloze stuks, de goede service en het persoonlijke contact. Door dat laatste leer je je klanten steeds beter kennen en ben je op de hoogte van hun smaak en stijl. Zo kunnen wij laten weten als er iets binnen is en wat een typisch Margreet of Kelly iyem is.

 

Wij staan volledig achter al onze merken! Een goed voorbeeld van een merk waar wij heel graag mee werken is dat van de Nederlandse ontwerpster Monique van Heist, de koningin van de 'slowfashion'. Mooie, stuks waar je heel lang mee doet. Goede pasvormen en rijke materialen doen de rest. Als je als klant dat 'doorhebt' ga je anders kijken en kopen. Het is voor ons belangrijk dat de 'wegwerpmode' niet in onze winkel terecht komt. Dat neemt niet weg dat we absoluut ook de eyecatchers in collecties blijven inkopen. Ook deze horen in ieders garderobe, maak ook hier weer; voor je leven.

 

Mode is fun, je kan er ontzettend blij van worden, het onderstreept wie je bent.

Maar wat is het fijn als je je stukjs voor een lange tijd kan koesteren!

 

Wees enorm welkom dan helpen wij je graag verder!

 

 

p.s. credits voor fotografie en haar: Arena Kappers

3 jaren geleden

Terug
Pin it!Persoonlijk en eigenzinnig

Geef een reactie

  • Bob Copray
    13 december 2018 - 19:11

    Dit vind ik leuk,