Featured story24/04/2019

Eindhoven is king

weer of geen weer

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan barst het oranje feest EINDHOVEN IS KING los. Het feest is enorm populair in onze stad en trekt veel bezoekers (circa 200.000) uit de stad, de regio en ver daarbuiten. Eindhoven wordt geroemd vanwege het brede programma voor alle leeftijden en de gemoedelijke sfeer. Er is voor ieder wat wils: gezellige rommelmarkten in parken en op pleinen, podia met bekende artiesten en lokale helden, optredens van verenigingsleven en knallende feesten met DJ's op sfeervolle binnen- en buitenlocaties.

 

Maar het allerleukste is het natuurlijk in De Bergen! Op de Grote en Kleine Berg vind je een variantie aan activiteiten, waaronder lekker muziek, heerlijke eettentjes en vooral een gezellig sfeertje. Diverse restaurants en cafe's bundelen hun krachten en organiseren samen een mooi feest met verschillende DJ's. Op het meest koninklijke plein van Eindhoven, het Wilhelminaplein kun je dansen op de muziek van o.a.  Fuente del Ritmo en Eighty Eight. Bezoek onze Facebookpagina voor het exacte programma. 

 

Natuurlijk wil je weten of je een paraplu of een zonnebril mee moet nemen, daarom dat wij alvast vooruit kijken naar de weersvoorspellingen. Zoals het er nu naar uit ziet kun je de zonnebril wel thuis laten. Maar wij laten dit feestje toch niet verpesten door het Nederlandse weer? Kom in het oranje, trommel je vrienden en familie op, neem je goede zin mee en wij zorgen voor de rest! 

 

Tot zaterdag!

3 jaren geleden

Terug
Pin it!Eindhoven is king

Geef een reactie