Featured story06/05/2019

Waardevolle ontmoeting

voor kwetsbare ouderen

Ook dit jaar bundelen de Bergen Eindhoven en Stichting Met je hart hun krachten omdat ze graag iets willen doen voor onze kwetsbare ouderen. Doel van deze middag is ouderen met elkaar, en met buurtbewoners, in contact te brengen en samen te laten genieten van mooie gesprekken onder het genot van een lekkere maaltijd.

 

Woensdag 8 mei aanstaande vindt alweer de derde editie van 'De Bergen Met je hart' plaats. Maar liefst 75 ouderen worden opgehaald door vrijwilligers om deze middag te genieten van een culinaire lunch met mooie (nieuwe) ontmoetingen in een 6-tal restaurants in De Bergen: Stadsrestaurant Welp, Aprazivel, Mr. Sister, Anne & Max, Bistro Sophie en Berlage ontvangen de kwetsbare ouderen gastvrij in hun restaurants. Ieder jaar sluiten er meer horecagelegenheden uit de wijk De Bergen zich aan bij dit goede initiatief en daar zijn wij zeer dankbaar voor.

 

Uit eten staat voor genieten, plezier, samen zijn en geluk delen met elkaar, en dit alles in een warme sociale context. Het evenement 'De Bergen Met je hart' zal plaatsvinden op woensdag 8 mei van 12.00-14.30 uur. 

 

 

3 jaren geleden

Terug
Pin it!Waardevolle ontmoeting

Geef een reactie

 • John van Hooff
  6 mei 2019 - 14:20

  Ontzettend mooi initiatief van de BERGEN !
  Met het ? op de goede plaats.
  • De Meisjes van De Bergen
   17 mei 2019 - 09:18

   We zijn dankbaar dat we met elkaar kunnen deelnemen aan dit mooie initiatief!
  • Yvonne Hamelink
   9 mei 2019 - 01:04

   Wat een mooi gebaar om deze mensen in het zonnetje te zetten. De ouderen daar mogen we trots op zijn. Ook al de vrijwilligers om deze mensen samen te brengen. Een warm hart op de goede plaats. Respect voor deze ouderen en vrijwilligers.
   Hartelijke groet Yvonne