Featured story25/05/2016

Koffie drinken bij BeanBrothers Stadsbranderij.

Over coffeegasm en kruip-door-sluip-door!

Een paar maanden geleden gruwde ik nog van koffie! Ja, echt waar. Je zou het niet zeggen, want nu ga ik door het leven als een regelrechte connaisseur. Ik weet het, vaak tot ergenis van mijn directe omgeving.

 

Naast persoon-met-heel-veel-kennis-over-koffie, ben ik ook fijnproever en junk. Dat laatste met mate, want méér dan twee koppen leidt tot trillingen van de handen, hartkloppingen, zweten en een algehele manische toestand. Maar minder dan één kop leidt inmiddels al wel tot neerslachtigheid en maandagochtendachtige situaties. Deze ontboezemingen deel ik overigens met iedereen, want ik vind het best cool dat ik nu ook bij de volwassenen hoor!

 

Ik discussieer er met iedereen lustig op los. Over waar je de beste koffie haalt. En waar de slechtste. En welke blend enzo. Maar amai he, ik was dus nog niet bij BeanBrothers Stadsbranderij geweest. Ik had wel veel goeds gehoord over dat leuke tentje dat je middels een geheim gangetje kunt bereiken. Trouwens, op weg er naartoe bedacht ik me hoe leuk mijn kinderen dat zouden vinden. Een geheime gang. Daar zijn ze dol op! Geheime Gangen! Dat hebben ze van mij.

 

Gangetje door dus en dan kom je op een klein binnenplaatsje dat BeanBrothersStadsbranderij en Kinderkledingwinkel de Toverspiegel met elkaar verbindt. Zo gezellig! En zo jammer dat ze daar geen terrasje meer mogen maken. Ik zag me daar in de zomer al onder die prachtige boom zitten. Maar goed, ik dwaal af. (Even de spanning naar dat coffeegasm opbouwen, hè)

 

Want dat was het! Echt regelrecht coffeegasm. Het mede Bergenmeisje (dat geen koffie drinkt) schrok er een beetje van. Misschien lag het aan twee weken Senseo koffie op vakantie of de rush die ik nog voelde van mijn verse Bergen tattoo. Maar dit was echt een hele dikke engel die op mijn tong aan het pissen was. (Ooooooh en die mokkaboontjes erbij!!!)

 

Ik ga snel nog eens proeven of het geen one night stand was!

 

PS: Ze geven ook workshops én hebben een webshop!

6 jaren geleden

Terug
Pin it!Koffie drinken bij BeanBrothers Stadsbranderij.

Geef een reactie