Featured story30/04/2015

Na alle hectiek nu rust!

Een unieke plek in De Bergen: Agua

Zo dat waren de weken wel weer. Eerst het kampioenschap van onze trots en meteen daarna Koningsdag. Voor het eerst op 27 april, toch wel vreemd en wennen! Hoog tijd om nu weer wat extra aandacht te besteden aan uw uiterlijk en innerlijk. We beschikken in De Bergen over een uniek concept hiervoor. Gewoon omdat ik op slag verliefd was op het pand en de omgeving, ondanks dat het pand er erg verwaarloosd uitzag kwam mijn visie van city spa en wellness center hier bij elkaar. Een uniek concept maar niet zoals we het in Nederland al kennen, maar op de manier zoals luxe hotels dat doen in de wereldsteden. Zo ontstond Agua op het Wilhelminaplein!

 

Een compacte luxe spa met een up to date beauty center met alle laatste technologieën voor gezicht en lichaamsbehandelingen, waar ook gezondheid en welzijn een rol speelt, kortom een alles in één concept als het gaat om luxe ontspanning en persoonlijke verzorging. Ook mannen voelen zich hier prima thuis, zeker door een eigen mannenkamer, deze is uniek in Nederland. Mannen kunnen zich laten scheren, maar er is ook een voet- en handverzorgingsbar. Die is er trouwens ook voor de dames met daarnaast een gezellige plek in de lounge om eventueel ook samen een behandeling te ondergaan.

 

Het interieur laat alles zien wat Eindhoven te bieden heeft op gebied van design, waardoor alles er ook nog eens fantastisch uitziet! Er heerst ook daardoor een hele fijne sfeer. Gasten moeten vaak nog wel over een drempel heen om Agua te bezoeken, maar de meeste mensen die een keer geweest zijn komen terug. Een bewijs dat ze 't prettig hebben gevonden en dat het team van Agua het goed doet! Vooral van de spa-verwendagen wordt genoten, maar ja wat wil je met een eigen binnenzwembadje en jacuzzi en op 't te coole dakterras is het al gauw aangenaam, daarbij de lekker geurende stoomcabine en sauna waar speciaal gebrand abachi hout is gebruikt voor zijn warme uitstraling en heerlijke geur. Je kan je dan al snel voorstellen dat je bij Agua gerust uren kunt genieten in alle luxe zonder al die drukte van de afgelopen weken. Tijd voor Rust, regelmaat en reinheid! Precies De Bergen.

 

Tekst: Tanja Vinken
Fotografie: website Agua

6 jaren geleden

Terug
Pin it!Na alle hectiek nu rust!
Pin it!Na alle hectiek nu rust!
Pin it!Na alle hectiek nu rust!
Pin it!Na alle hectiek nu rust!
Pin it!Na alle hectiek nu rust!
Pin it!Na alle hectiek nu rust!

Geef een reactie