Featured story29/03/2016

Lieve Mel beleeft De Bergen

Een dag op De Bergen volgens gastblogger Melloney Lapidaire

BELEEF DE BERGEN, OPTIMAAL GENIETEN!

 

Ben je al eens op De Bergen geweest? Een plek waar veel te beleven is.
Of het nu voor een kop koffie is, een nieuwe trui of om een lekker hapje of drankje te nuttigen, het is allemaal te vinden op de Bergen.

 

De gemoedelijke en gezellige sfeer op De Bergen is overal aanwezig, dat is ook de reden dat ik er zo graag kom.
Zelf kom ik er nu een aantal jaren en het gaat nog steeds niet vervelen. Iedere keer als ik er kom, beleef ik iets nieuws. Het is een plek waar je bekenden tegenkomt, en nieuwe mensen ontmoet.

 

De Bergen is niet alleen de plek waar ik werk, maar ook waar ik geniet.

Zo kan ik heerlijk genieten van een vers kopje koffie bij Vascobelo op de Grote Berg. Het draait hier niet alleen om een kopje koffie (die overigens erg lekker is), maar ook om de 'quality time' voor jezelf, met vrienden, of met familie.

 

Wanneer ik in de stad ben, beland ik toch altijd weer op De Bergen. De Kleine Berg heeft een aantal leuke kledingwinkels die ik graag bezoek. 2Balou bijvoorbeeld. Betaalbare fashion, schoenen en accessoires. Gevestigd aan de Kleine Berg 9 in Eindhoven. Hier ben je aan het juiste adres. Ze verkopen dameskleding en ze hebben altijd wel iets wat ik leuk vind. Voordat ik het weet heb ik hier weer iets gekocht. De dames zijn altijd vriendelijk en helpen je bij het uitzoeken van de juiste outfit! Nu is het ook een gewoonte geworden om even binnen te lopen om de (nieuwe) collectie te bekijken..

 

Iedere vrijdagavond komt mijn vriend mij op het werk ophalen. Hij kan het dan niet laten om alle etalages even te bekijken. Meestal wordt er de volgende dag dan ook meteen iets gekocht. Bij Fittz is het al zo ver dat ze aan me vragen: ''Kom je nu weer iets voor je vriendje halen?'' We worden hier altijd met open armen ontvangen.

 

Het is ook altijd verleidelijk om een lekker hapje te gaan eten op De Bergen. Hier is keuze genoeg voor! Dit doe ik zelf graag bij mijn thuishaven Mangiare op de Kleine Berg. The place to be.. Ik werk hier met veel liefde en plezier, maar kom hier ook graag buiten mijn werktijden om. Lunchen, dineren of borrelen met een hapje erbij, het is altijd optimaal genieten bij Mangiare.

 

Beleef zelf De Bergen, en geniet..

 

Bij mij staat genieten van het leven voorop. Daarom doe ik graag de dingen die ik leuk vind.

2 jaren geleden

Terug
Pin it!Lieve Mel beleeft De Bergen

Geef een reactie