Featured story27/03/2016

Je weet dat het lente is als...

Shoppen bij Oktober in huis - Bergflora Bloemsierkunst en Timeless Interieur & Decoratie

Hebben we het nou alweer over de lente? Natuurlijk! Iedereen heeft het over de lente!
En zo te merken, wordt iedereen ook heel blij van al die 'typisch lente'-dingen.

 

Naast de vogels die je hoort fluiten wanneer je 's morgensvroeg door De Bergen fietst en de terrassen van de horecagelegenheden buiten worden gezet is er nog iets waardoor je weet dat het lente is: dat gevoel dat je je huis volledig opnieuw wilt inrichten en een grote (voorjaars) schoonmaak wilt houden. Gelukkig is een totale make-over van je interieur niet nodig, haal de lente in huis met behulp van verse bloemen, kleurrijke woonaccessoires en andere verlichting.

 

En waar anders in De Bergen dan bij Oktober in huis - Bergflora Bloemsierkunst en Timeless Interieur & Decoratie kun je hiervoor terecht?! Shop prachtige woonartikelen met een moderne stijl bij de stoere bloemenwinkel Oktober in huis. Naast potten, vazen, schalen en bloemen kun je hier ook terecht voor kleine grappige cadeautjes als een vrolijke vondst of een stralend bestek.
Voor een mooie bos bloemen of plantjes voor in de tuin moet je bij Bergflora Bloemsierkunst zijn, welke bekend staan om hun ongekende bloemenassortiment. Al vanaf de straat word je naar binnengetrokken door het grote assortiment en de bonte kleuren.

Nu alleen nog wat woonaccessoires en je interieur is weer als nieuw. Hiervoor moet je op de Bergstraat zijn bij Timeless Interieur & Decoratie. Timeless is een sfeervolle woonwinkel met oude en nieuwe spullen afkomstig van over de hele wereld. Het is daar heerlijk rondneuzen tussen de ontelbare lampen, unieke meubels en kleurrijke woondecoratie.

 

Mijn huis is lente-proof... nu jullie nog!
Laat ons vooral weten hoe jij je huis klaar maakt voor deze heerlijke pre-summer periode.

7 jaren geleden

Terug
Pin it!Je weet dat het lente is als...
Pin it!Je weet dat het lente is als...
Pin it!Je weet dat het lente is als...
Pin it!Je weet dat het lente is als...

Geef een reactie

 • groen
  13 januari 2018 - 08:05

  jammer van die kunstmatige luchtjes
  dat zg winkelparfum
  ook wel kassaluchtjes genoemd
  ik ruik liever de echte moeder aarde bloemen]
  en geen nepluchtje