Featured story03/06/2016

Pop-up store in de Kleine Berg

Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4x per jaar!

In de verte zie ik de inmiddels bekende picknicktafel bij de Mensroom voor al buiten staan. Ditmaal met ballonnen er aan geknoopt. Twee dames zijn druk in de weer de tafel te dekken en aan te kleden met kleurrijke accessoires. Is het alweer die tijd van het jaar?

 

Ja het is weer de tijd van de Season Sister Sale! Een Fashion sale met elk seizoen, lente, zomer, herfst en winter, dus 4x per jaar. De highfashion collectie wordt samengesteld door de zusjes Maartje en Charlotte. Deze dames reizen af naar de fashion capitals als Milaan, Parijs, Ibiza en London op zoek naar de nieuwste musthaves op het gebied van kleding, schoenen, tassen, sieraden en lifestyle voor dames. 

 

Season Sister Sale is een uniek concept in De Bergen. We spreken namelijk van een pop-up store maar dan eentje die al ruim 4 jaar lang en ieder seizoen opnieuw haar deuren opent.

 

Waar wacht je nog op...shop nog tot en met aanstaande zondag juweeltjes voor je garderobe of interieur. Lukt het dit weekend niet meer, niet getreurd. Houd de website in de gaten of volg de zusjes op Facebook en Instagram om te weten wanneer de volgende sale plaatsvindt. 

 

 

6 jaren geleden

Terug
Pin it!Pop-up store in de Kleine Berg

Geef een reactie