Featured story28/11/2014

Arjan van de Hoek - De Stadsbranderij

Een verscholen plek waar je echt naar op zoek moet gaan

Bergstraat 14a
Open sinds: juni 2014

"BeanBrothers is ooit begonnen als mobiele espressobar en de Stadsbranderij is onze vaste uitvalsbasis. Hier verspreiden wij onze liefde voor koffie en iedereen die dat leuk vindt is van harte welkom. We branden onze koffie zelf, geven barista workshops en we kunnen alles vertellen en laten zien over koffie. Maar je kunt hier natuurlijk ook gewoon terecht om een goede kop koffie te drinken. Of om een zakje koffie mee naar huis te nemen waarop je precies kunt zien waar je koffie vandaan komt. Zolang het iets met koffie te maken heeft zijn wij erbij."

 

"We zijn in De Bergen komen zitten toen dit prachtige eeuwenoude pakhuis vrij kwam. Het is een verscholen plek waar je echt naar op zoek moet gaan. We hebben een hele mooie binnentuin die we delen met De Toverspiegel. Onze gasten gaan echt naar ons op zoek en zijn altijd weer verbaasd over wat ze hier aantreffen. "

 

"De Bergen is naast Strijp-S het leukste stukje van Eindhoven. Als we midden in de binnenstad van Eindhoven zouden zitten, zouden we heel ander publiek aantrekken. Misschien wel publiek dat niet helemaal bij ons past. Omdat mensen bewust voor ons hier naartoe komen, merk je ook dat we een heel divers publiek aantrekken."

 

Copy: Talita Kalloe

Bron foto's: INretail

 

7 jaren geleden

Terug
Pin it!Arjan van de Hoek - De Stadsbranderij
Pin it!Arjan van de Hoek - De Stadsbranderij

Geef een reactie