Featured story25/11/2014

Fransje Dericks - Eetcafé de Karseboom

Meer dan een seksbioscoop en een shoarmazaak

Open sinds 1984

Grote Berg 10

"Toen ik mijn zaak dertig jaar geleden opende was hier niet meer dan een seksbioscoop en een shoarmazaak. Wij waren het eerste eetcafé van Eindhoven waar je echt kon dineren. Ik ben er dertien jaar tussenuit geweest en in al die jaren is er een hoop gebeurd. De Bergen is erop vooruitgegaan, maar ik moet eerlijk zeggen dat De Grote Berg daarin een beetje is achtergebleven."


"De Grote Berg heeft niet het knusse authentieke karakter van De Kleine Berg waardoor het minder in trek is bij het winkelend publiek. Ik zie nog wel een kans voor de ondernemers onderling en voor de gemeente om dit gebied wat aantrekkelijker te maken. Daar moeten we met z'n allen hard aan trekken. Ik ook."


"Dit jaar heb ik na dertien jaar afwezigheid een doorstart gemaakt met De Karseboom. Ik had nooit gedacht dat ik terug zou komen maar het voelt goed om weer terug te zijn. Dit is mijn thuis. Ik zou nergens anders willen zitten dan hier in De Bergen.
Het is toch het leukste stukje van Eindhoven. Mooi om te zien dat mijn vaste gasten van toen blijven terugkomen."

Copy: Talita Kalloe
Foto's: Caroline Wirtz

8 jaren geleden

Terug
Pin it!Fransje Dericks - Eetcafé de Karseboom
Pin it!Fransje Dericks - Eetcafé de Karseboom
Pin it!Fransje Dericks - Eetcafé de Karseboom

Geef een reactie