Featured story22/05/2019

Skinny, straight, bootcut

Denim is forever

We hebben weer een nieuwe aanwinst in de Bergen en wat voor één! DE denim boutique van Eindhoven: All Denim.

All Denim is een onderscheidend, origineel en uniek concept voor modebewuste vrouwen. De dames achter All Denim, Willeke en Hanneke hebben jarenang als collega's op de denim afdeling van de Bijenkorf gewerkt. Ze merkten dat vrouwen behoefte hebben aan het krijgen van persoonlijk en uitgebreid advies bij de zoektocht naar de perfecte outfit. Dat en passie voor denim én winkelen bracht hen met All Denim op de Bergstraat. 
De Bergen zijn hip en happening en steeds meer mensen weten het te vinden. Een boutique als All Denim past volgens Willeke & Hanneke perfect bij de uitstraling en gastvrijheid waar De Bergen om bekend staan.

 

All Denim richt zich op kleinere denim merken van hoge kwaliteit die niet op veel andere plekken in Eindhoven en omgeving te verkrijgen zijn. 

Die skinny waar je billen zo mooi in uitkomen. De denim jurken, blouses en rokken. En niet te vergeten je leuke straight fit met casual sweater, of het witte t-shirt voor de all time classic look. Al je denim outfits en de beste basics shop je bij All Denim. Aangevuld met leuke accessoires maak je je look helemaal compleet.

 

 

Denim is the love that never fades!

 

2 jaren geleden

Terug
Pin it!Skinny, straight, bootcut

Geef een reactie