Featured story01/04/2019

Er is er 1 jarig

Hooray hooray

In het karakteristieke gedeelte van het centrum van Eindhoven 'de Bergen', in een pandje van 1908, opende Arena Kappers op 1 april 1994 haar deuren.

 

In 25 jaar heeft Arena Kappers de wijk zien opbloeien tot een bruisende en dynamische plek en in die 25 jaar is Arena Kappers gegroeid tot een van de meest toonaangevende salons van Eindhoven.

 

De salon zelf heeft in die periode veel metamorfoses ondergaan, met als klapstuk de grote verbouwing van 8 maanden in 2018, waardoor Arena weer klaar is voor de vele komende jaren. Eigenaar Bartjan den Boer: 'De salon is geheel uitgebouwd en gerenoveerd tot een ruime, eigentijdse salon, met een scandinavische look. Kwaliteit, comfort en service staat bovenaan, maar daarnaast blijft natuurlijk de losse relaxte sfeer die veel klanten in onze salon ervaren belangrijk. Klanten worden ontvangen met een heerlijke biologische thee, cappuccino, glaasje wijn of een Beerze biertje.' Arena werkt al jaren met hoogwaardige en zoveel mogelijk natuurlijke haarproducten, zoals Kevin Murphy.

 

Waar het ooit begon met 1 medewerker, is de zaak nu uitgegroeid tot een dynamische salon met 12 creatieve, gedreven medewerkers die elke dag weer klaar staan voor de vele klanten (waarvan er veel al 25 jaar klant zijn!). Na de salon in Eindhoven, zijn er nog 2 Arena Kappers salons geopend in Bladel en in Eersel.

 

Wij feliciteren het team van Arena Kappers met deze mijlpaal! 

3 jaren geleden

Terug
Pin it!Er is er 1 jarig
Pin it!Er is er 1 jarig
Pin it!Er is er 1 jarig

Geef een reactie

 • Arno van de Rijt
  1 april 2019 - 10:17

  Van harte gefeliciteerd Bart-Jan en natuurlijk ook Diane.
  Als familie zou het niet helemaal objectief zijn om jullie de hemel in te prijzen. Wat ik wel kan zeggen is, dat als ik jullie gedrevenheid, passie, inzet, klantbenadering en vernieuwing moet beoordelen, dit zeer zeker een dikke 10 waard is. Zeker een bezoekje waard om daarna gegarandeerd vaste klant te worden. Heel veel succes in de komende jaren en "keep on the good work"!
  • Matthijs Geerts
   1 april 2019 - 14:38

   Cheers! ????????
   • Claartje van Oosterum
    1 april 2019 - 19:47

    GEFELICITEERD !!
    Wordt ik al 25 jaar door jou geknipt, Bartjan?
    Altijd weer met een goed geknipte “kop” naar huis.
    • Ton van der Pluijm
     1 april 2019 - 20:40

     Gefeliciteerd! 25 jaar en dan te bedenken dat ik in 25 jaar nooit bij een andere kaper geweest ben! Zelfs niet toen ik 10 jaar in het buitenland woonde. Jullie moeten nog we minimaal 25 jaar door!